FÓKUSZBAN A LÉLEK

A lelked mosolyáért- coaching Neked

Az optimizmus és a remény segít átsegíteni minden nehézségen, és lehetővé teszi, hogy az élet apró örömeit méltányoljuk. Az ilyen életszemlélet megőrzése olyan út, amelyen végig haladva képesek leszünk minden kihívás és nehézség felett diadalmaskodni megtalálni a valódi boldogságot” 

Amikor úgy érzed elakadtál az életedben és sehogy sem találod a kiutat, amikor nem érted, hogy miért veled, miért most és egyáltalán miért történik az életedben az, ami történik, vagy épp döntéshelyzetben vagy, de nem jutsz dűlőre, akkor a segítségedre lehetünk, hogy más szemszögből nézhess rá a gondjaidra és mielőbb rálelj tovább lépési lehetőségekre.

Ildikó segített meghatározni a célokat és azt, hogy milyen lépéseket kell tennem ezek eléréséhez. Támogató és ösztönző hozzáállása megadta a szükséges lökést ahhoz, hogy ne féljek a kihívásoktól” – S. Veronika

A lelked a legfontosabb!

A kirakós darabkái

Mi kérdezünk, meghallgatjuk a válaszaidat, figyelünk rád, segítünk, hogy felismerd a képességeidet, az erősségeidet, hogy ezek kiaknázásával megtaláld az utat céljaid eléréséhez, problémáid megértéséhez, hogy megtaláld az utat a megoldásokhoz és a kirakós darabkái a helyükre kerüljenek.

Hogy mi a jó a benne?

Nem tanácsadás és nem terápia. Egy kreatív, interaktív folyamat, amely inspirál és segít kihozni magadból a legtöbbet. Sosem néz hátrafelé, nem a múlttal foglalkozik, hanem a jelenből kiindulva a jövőbe tekint. Nem a problémákon rágódik, hanem a lehetséges megoldások feltérképezésére koncentrál, cél és cselekvés orientált, ezért gyorsabban lehet vele eredményt elérni.

 

Beszélhetsz róla!

Ha úgy érzed elakadtál, és egy kis motivációra, támogatásra, vagy épp egy üdítő felrázásra van szükséged, hogy tovább lendülj, akkor fordulj hozzám bizalommal!

Mennyi ideig tart a folyamat?

Ez tőled és a témádtól is függ. Lehet, hogy egy találkozás is megoldást jelent, de lehet, kell néhány beszélgetés, hogy megtaláld az utadat. Egy találkozás általában 1 – 1,5 óra.

Természetesen az ülések a kettőnk közötti bizalomra épülnek, így biztos lehetsz benne, hogy ami az ülésen elhangzik, az nem kerül ki onnan.

A távolság nem akadály…

A mai technológiának köszönhetően nemcsak személyesen, hanem online is dolgozhatunk a problémáid megoldásán. Vedd fel velünk a kapcsolatot és tedd meg az első lépést a boldogság felé!

Ne maradj le!

Hírlevél Neked

Szalonunk

1115 Bp., Tétényi út 34/b, 16-os kapucsengő, 5.emelet 16.

Elérhetőségek

+3630 269 6994

+3670 507 2869

noiegeszseg1@gmail.com

Nyitva tartás (Bejelentkezés alapján)

H-Cs: 9:00 - 15:00

K-Sze-Pé: 9:00-19:00
Szo-Vas: Zárva