Táplálkozástanácsadás

Edd magad egészségesre Biankával!

“Dönts okosan és a kínzó, eredménytelen fogyókúrák helyett inkább edd magad egészségesre. Ízekben és élményekben gazdag utazás vár Rád!” – Márki Bianka

Ahány ember annyi típus. Ez az oka annak, hogy amíg valakinél – sajnos sokszor csak ideig óráig – működik egy-egy divatdiéta, addig másoknál meg sem moccan a mérleg nyelve. Ha valóban tartós, látványos eredményekre vágysz, akkor a saját étrended lesz a siker kulcsa. 

“Azt hittem, hogy fogyni csak drasztikus módszerekkel lehet. Köszönöm, hogy megmutattad a helyes utat, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én is büszkén nézhetek majd a tükörbe…” – N. Dóra

Bemutatkozás

Ki az a Márki Bianka? 

Anya, feleség, gyermek, testvér, aki már kiskamaszként is érdeklődve kutatta és tesztelte a különböző ételek mechanizmusát. A  tudomány világában egyre mélyebbre ásva tudatosult benne, hogy mi szeretne lenni, ha felnő: olyan szakember, aki a természet és a tudomány ötvözésével életeket változtathat meg. Mindezt ízekkel, élményekkel és személyre szabott receptekkel fűszerezve. A megannyi sikertörténet és pozitív visszajelzés bebizonyította ha igazán hiszel valamiben és elég szorgalmas vagy, akkor semmi sem lehetetlen. Kóstolj hát bele a Bianka-féle kulináris kalandba és edd magad egészségesre!

 

A siker receptje

Hozzávalók:

1. Online konzultáció: ki vagy Te? Miket eszel? Hol a hiba?

2. Vizsgálat: Mi lehet a baj?

3. A megoldás: személyre szabott tanácsadás & étrend

4. Eredmények értékelése: centiben, látványra, érzetre

Kiló méterekre vagy?

Bianka táplálkozási tanácsait nemcsak személyesen, hanem online is kérheted. Ennek köszönhetően a világ bármely táján, az adott ország gasztrokínálatához igazodva kaphatsz pontos útmutatást az élvezhető egészséges étrend kialakításához. Vágj bele még ma, tapasztald meg a pozitív változást akár már holnap!

Kapcsolatfelvétel

A jelentkezésed után egy díjbekérőt kapsz tőlünk – miután beérkezett az összeg, Bianka felveszi Veled a kapcsolatot és e-mailben elküldi Neked az általa összeállított tesztet, amely az étkezési szokásaidat veszi górcső alá.

l

A teszt kiértékelése

A teszt kitöltése után pontos képet kapunk tested állapotáról, illetve azt is tudni fogjuk, hogy pontosan milyen ételekkel tudjuk elérni a kívánt eredményt. Ezt követően időpontot egyeztetünk Veled az online, vagy igény esetén akár személyes konzultációra.

Konzultáció

Miután teljes képet kaptunk Rólad, 60 perces táplálkozás tanácsadásra kerül sor. A konzultáción pontos útmutatást kapsz arról, hogy milyen élelmiszereket és milyen mennyiségben érdemes fogyasztanod. Ezután sem hagyunk magadra: az eredményeidet nyomon követjük!

Ne maradj le!

Hírlevél Neked

Szalonunk

1115 Bp., Tétényi út 34/b, 5.emelet 16

Elérhetőségek

+3630 269 6994

+3630 742 4603

+3670 507 2869

noiegeszseg1@gmail.com

Nyitvatartás

H-P: 9:00 – 18:00
Szo-Vas: Zárva