Ismerj meg!

Nők vagyunk – ez összeköt minket.

Veled. Együtt. Érted.

 Összefogtunk. Mi nők a családban. Értetek nőkért a világban, és persze magunkért. Van köztünk természetgyógyász végzettségű, spirituális coach, hormontanácsadó, energiakezelő, van kommunikációs végzettségű pénzügyes, life coach, és van korokozó nyomozóvá vált műszaki végzettségű is. Egy a közös bennünk NŐK vagyunk. Elváltak, feleségek, anyák, dolgozó nők. Ismerjük a női lét minden nyűgét, baját. Tudjuk, milyen, amikor sikerül a babavállalás és amikor nem. Amikor nincs idő magunkra, mert a feladatok maguk alá temetnek, amikor nem figyelünk az igényeinkre, a szükségleteinkre. Voltunk mi is soványak és nem annyira soványak, sőt kifejezetten túlsúlyosak is. Minket is megőrjítettek néha a gyerekeink, de megtapasztaltuk, hogy az irántuk érzett szeretetünket semmi nem tudja elhomályosítani. Néha mi is hisztizünk, sírunk és kiborulunk, és olyankor nem értjük, miért nem értik mások mi bajunk van. Néha pedig mi vagyunk a megtestesült nyugalom és összeszedettség.

Mester Ildikó

A Női Egészség Stúdió vezetője

Hormonális tanácsadás, coaching, mentális segítségnyújtás, “kórokozó nyomozás”. A tudomány és a spiritualitás ötvözése a mestersége.

Márki Bianka

Táplálkozás tanácsadó

A helyes táplálkozás nagykövete – már többször is bebizonyította, hogy a gondosan összeállított étrend csodákra képes.

A HELY, AHOL TE VAGY A LEGFONTOSABB

Miben tudunk segíteni?

A testedért

Táplálkozási tanácsadás és alakformálás a legmodernebb gépekkel – a Női Egészség Stúdióban mindent megkapsz, ami a tökéletes vonalakhoz kell.

A lelkedért

A rohanó mindennapokban mindannyiunknak szüksége van egy helyre, ahol lelassulhatunk, más szemszögből nézhetjük az élet kihívásait. Mester Ildikó segítségével ismét megtanulhatsz őszintén mosolyogni…

Az egészségedért

Vedd fel a harcot szakértőinkkel a hormonális problémák által okozott kellemetlenségek vagy a kórokozók kínzó következményei ellen! Ne feledd: ép testben ép lélek!

Ne maradj le!

Hírlevél Neked

Szalonunk

1115 Bp., Tétényi út 34/b, 5.emelet 16

Elérhetőségek

+3630 269 6994

+3630 742 4603

+3670 507 2869

noiegeszseg1@gmail.com

Nyitvatartás

H-P: 9:00 – 18:00
Szo-Vas: Zárva