A probléma fókuszában

Kórokozó szűrés és kezelés

Természetes és kockázatmentes megoldás az elhúzódó vagy gyakran visszatérő egészségügyi problémák javítására, egészségünk visszaállítására, megőrzésére. Mindenkinek szívből ajánljuk!” – Mester Ildikó

Bizonyított tény, hogy a betegségek 90%-ának hátterében kórokozók is állnak. Ifj. Royal Raymond Rife szerint mindennek rezgése van, így a betegségek hátterében álló mikroorganizmusoknak (paraziták, vírusok, baktériumok, gombák) is – ez az áltaunk is használt módszer alapja.

“Sajnálom, hogy nem előbb találtam Rátok! Sok fájdalomtól megkímélhettem volna magamat. Köszönöm, hogy megváltoztattátok az életemet!” – S. Andrea

JÓ, HA TUDOD!

Tünetek & jelek – Téged is érint? 

 • visszatérő, nehezen múló gyulladások
 • makacs pajzsmirigy problémák
 • elhúzódó emésztőrendszeri gondok
 • gombásodás
 • gyakori nőgyógyászati problémák
 • állandó köhögés
 • ismeretlen eredetű bőrtünetek
 • hajhullás
 • fertőzéses megbetegedések

  Magadra ismertél? Akkor ne habozz tovább! Gyere, és tegyünk együtt a kellemetlen tünetek ellen! 

   

  Így működik

   Az 1900-as évek elején Dr. Rife kitartó kutatásai során bebizonyította, hogy minden mikroorganizmus bizonyos frekvenciatartományon belül rezeg, és ha ezekkel a meghatározott rezgésekkel bombázzuk őket, akkor elpusztulnak. Ez a speciális frekvencia-besugárzás, más sejtre egyáltalán nincs hatással.

  Mivel nem vagyunk egyformák, és a belső, külső környezetnek befolyásoló hatása van arra nézve, hogy épp melyik kórokozó fog elszaporodni megbetegítő mértékben a szervezetben, ezért nagyon fontos, hogy személyre szabottan legyenek meghatározva a frekvenciák.

  Az általunk használt svájci F-Scan készülék rövid mérés után egy grafikonon egyénileg fest pontos képet az elszaporodott kórokozók frekvenciáiról, mennyiségéről. A kapott eredményeket az RPZ 14 Plasma Generátorba programozva tudjuk a célzott kórokozókat rövid idő alatt személyre szabottan elpusztítani.

  Neked nincs más dolgod, csak pihenni, miközben a gép dolgozik.

  Tudástár – mi fán terem a kórokozó és miért veszélyesek?

  A világon rengeteg mikroorganizmus van, de csak a minimális hányada okoz betegségeket az emberi szervezetben. A kórokozók olyan mikroorganizmusok, amelyek megbetegítik a gazdaszervezetet és saját életműködésük fenntartása érdekében kárt tesznek a megtámadott szervezetben. A kórokozók közvetlenül vagy közvetve okoznak károkat, és a megbetegedéshez vezető idő eltérő lehet. A betegség súlyossága nem csak a kórokozó patogenitásától függ, hanem a megtámadott szervezet fogékonyságától is. Az immunrendszer az antigének jelenlétére válaszol, és a kórokozó jelenléte rengeteg többletenergiájába kerül a gazdaszervezetnek. A kórokozók általában külső forrásokból érkeznek, és a levegőből is beszippantjuk őket. Az állati paraziták a bőrfelületen vagy a belső szervekben élhetnek, és testükön más kórokozókat is hordozhatnak. A gombák és a penészgombák is károsak lehetnek az egészségre, és főként a legyengült immunrendszerű embereknél okoznak problémákat. A baktériumok a legnagyobb számban és változatosságban fordulnak elő a kórokozók között, míg a vírusok a legkisebb méretűek közé tartoznak.

  Ne maradj le!

  Hírlevél Neked

  Szalonunk

  1115 Bp., Tétényi út 34/b, 5.emelet 16

  Elérhetőségek

  +3630 269 6994

  +3630 742 4603

  +3670 507 2869

  noiegeszseg1@gmail.com

  Nyitvatartás

  H-P: 9:00 – 18:00
  Szo-Vas: Zárva