Brand in green 

HONLAPKÉSZÍTÉS

MESTERFOKON

Ne kövesd el ezt a hibát!!!

Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy csak egy szimpla “ na jó, legyen nekem is egy honlapot” szeretnének. Az online megjelenés lényege azonban többet jelent ennél. A weboldal a vállalkozás virtuális névjegykártyája, AMELY SOK ESETBEN AZ ELSŐ TALÁLKOZÁSI PONT A CÉG ÉS AZ ÜGYFÉL KÖZÖTT. A pixelek mozaikjából épített üzleted, AMI AKKOR IS DOLGOZIK, AMIKOR ALSZOL. PÉNZT TERMEL NEKED. Gondolj csak bele: lehet, hogy mi még nem találkoztunk személyesen, de máris kialakult benned egy kép a Brand in Greenről… Kérsz egy ajánlatot tőlünk?

mIÉRT A BRAND IN GREEN?

A Brand in Green segítségével  egy olyan KOMPLEX, “KULCSRAKÉSZ” WEBOLDALT kapsz, amivel pillanatok alatt beindíthatod vagy újrapozícionálhatod a vállalkozásodat. A Brand in Green által készített honlapok különlegessége, hogy egyesül bennük a design, a több mint 10 éves branding és marketing tapasztalat, valamint  a szövegíró.

BRANd

 Brand in Green  

Miért legyen     brandes A weboldal?

Mert a designnak, a szövegnek, valamint az összképnek harmóniában kell lennie a vállalkozás szellemiségével. Személyiséget adunk a márkádnak, megtestesítjük a honlapodat – tulajdonságokkal ruházzuk fel,  megfoghatóvá, szerethetővé tesszük. Brandbe tesszük mindazt, ami elengedhetetlen a sikerhez.

ÉPÍTÉS

 Brand in Green  

DOLGOZZUNK EGYÜTT az álmaidért

Branding

Apple, Starbucks, Coca-Cola: márkák, amiket az egész világ ismer. Lovebrandek, amikért több millióan rajonganak. BRANDEK, amelyek élményt adnak. TERMÉKEK, amelyek meghódították az emberek szívét. Árucikkek, amelyek képesek voltak átvenni a saját piacukon a vezető szerepet.

Marketing

A marketing lényege az eladás. A forgalomnövelés, a pénzszerzés. Mi a különbség a brandépítés és  a marketing között? A válasz egyszerű: a brand stratégia, a marketing taktika. A marketing célja a vevőszerzés és a vásárlók aktiválása. A márkaépítés lényege ezzel szemben az, hogy hűséges ügyfeleket szerezzen; tehát először a szívet célozza. 

Brand in Green 

Tapasztalt kreatívok által összeállított weboldal?

Igen, a Brand in Greentől megkapod!

Címünk
1122

Budapest, Városmajor utca 28.

 

ELÉRHETŐSÉGÜNK
+3630 361 49 26

info@brandingreen.com

sajto@brandingreen.com

Nyitvatartás

H-P: 9.00- 19.00

Szo.: 10.00 – 14.00

Vas: Zárva